تاثیر رویکرد بوبت جدید در جلسات کاردرمانی جسمی در همکاری کودک

کاردرمانی با رویکرد بوبت جدید در کودکان فلج مغزی

تاثیر رویکرد بوبت جدید در جلسات کاردرمانی جسمی در همکاری کودک  

رویکرد بوبت جدید یک رویکرد چند بعدی است که کودک را با همه ویژگی‌های خوب او مورد توجه قرار می‌دهد تا با استفاده از نقاط‌قوت، اعتماد بنفس کودک، تعامل او با محیط بهتر شود و در کنار این موارد نهایتا کودک استقلال بیشتری را تجربه کند.

همکاران واحد کاردرمانی جسمی مرکز رویش افتخار دارند که زیر نظر سرکار خانم ماریون کوچ‌باخ از موسسه بوبت آلمان این رویکرد که جزو جدیدترین روش‌های درمانی کودکان با مشکلات جسمی به خصوص کودکان فلج‌مغزی در دنیا است را استفاده می‌نماید.

از زمانی که رویکرد مرکز رویش به بوبت‌جدید تغییر کرده ما هیچ کار و تمرینی رو بدون اینکه کودک به یک بازی معنادار مشغول باشه انجام نمیدیم، در واقع کودک میدونه چرا باید بایسته، چرا سینه‌خیز بره و… .

در فیلم بالا مشاهده می‌کنید که میترا خانوم با وجود یک ساعت تمرین به دلیل اینکه یک اسباب‌بازی جدید بهش ارائه شده همچنان با چه انگیزه‌ای مشغول انجام تمرین ایستادنه، هرچند که از چهره‌اش معلومه که خسته‌اس اما انگیزه‌اش بر خستگی غلبه کرده.

بارها با احترام به خواست کودک تونایی‌هایی رو از کودک دیدیم که نه ما و نه والدینش فکر نمی‌کردن کودک این‌چنین توانایی‌هایی داشته باشه. این موارد معجزه اراده و انگیزه‌ و احترامه.

درسته شاید با این کار نیاز باشه کودک تعداد جلسات بیشتری توانبخشی نیاز داشته باشه ولی در کنارش کمک بزرگی به رشد شخصیت و روان کودک می‌کنیم که به نظر تمام متخصصان دنیا ارزشش از بهبود صرف جسمی بالاتره. 

در کتاب کودک توانمند من که قسمتی از آن هماهنگ با تفکر بوبت جدید است بیشتر در مورد تاثیرات این رویکرد در خلال بحث‌ها مطالبی بیان شده است.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد این کتاب بر روی لینک زیر کلیک کنید

می‌خواهم در مورد کتاب کودک توانمند من بیشتر بدانم

1 دیدگاه برای “تاثیر رویکرد بوبت جدید در جلسات کاردرمانی جسمی در همکاری کودک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *